Over ons

Ambi Smeersystemen staat voor kwaliteit en service. Op het gebied van smeertechniek zijn wij een onafhankelijke totaalleverancier. U kunt bij ons terecht voor smeernippels tot een compleet automatisch smeersysteem.

Onze technisch adviseurs en monteurs werken in heel Nederland, daardoor kunnen wij u altijd adequaat bijstaan. Wij zijn servicegericht en voortdurend op zoek naar producten en diensten die een bijdrage leveren aan uw productie- of arbeidsproces. Wij bieden oplossingen die het verbruik van smeermiddel reduceren, verminderen slijtage en verhogen de uptime van uw machinepark. Ons bedrijf, opgericht in 1921, verzorgt het gehele traject; van engineering en advisering tot montage, onderhoud en service. Heeft u een smeerprobleem! Wij zorgen ervoor dat uw investering resulteert in grote besparingen. Voor de Nederlandse industrie, grondverzet, landbouw, wegtransport en de maritieme sector is Ambi smeersystemen importeur van Lincoln en SKF.

Producten

Ambi Smeersystemen is voortdurend op zoek naar producten met nieuwe innovatieve producten op gebied van automatische smering. Wij leveren systemen voor smeermiddelen.

Alle producten

Service packs

Ambi Smeersystemen levert diverse totaaloplossingen op het gebied van smeertechniek. Daarnaast leveren wij ook losse kleine en grote systemen voor het geautomatiseerd smeren.

Service packs

Over ons

Op het gebied van smeertechniek zijn wij een onafhankelijke totaalleverancier. U kunt bij ons terecht voor smeernippels tot een compleet automatisch smeersysteem.

Lees meer